Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal

Categorii de persoane

Step Up prelucrează datele cu caracter personal ale următoarelor categorii de persoane fizice în scopul prevăzut la secțiunea II:

 

  1. cursanți sau potențiali cursanți ai cursurilor Step Up
  2. utilizatori înregistrați în cadrul site-ului
  3. orice persoana fizică sau juridică care are raporturi de natură comercială sau contractuală cu Step Up.

Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Step Up are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale care îi sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice prevăzute la secțiunea I.

Scopul colectării datelor este:

 

  1. prestări de servicii pentru realizarea obiectului de activitate principal, respectiv educație și evenimente recreative.
  2. evidența financiar-contabilă a Step Up
  3. notificări scrise pe email cu privire la activitatea desfășurată de Step Up

Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate și/sau prelucrate

La cererea persoanelor fizice, Step Up, confirmă dacă prelucrează sau nu date personale.Conform Legii 677/2001, persoanele fizice beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către Step Up pe care o puteți trimite fie prin poștă sau email.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției sau A.N.P.C – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului .

 

 

Modalitati de plata

Serviciile educationale sau recreative achizitionate de la Step Up  pot fi platite online cu cardul.

Politica de livrare

Serviciile educationale si recreative comercializate pe site-ul nostru vor fi prestate la sediul societatii sau in o alta locatie fizica stipulata in descrierea serviciului achizitionat. Dupa confirmarea platii, in maxim 1ora de la efectuarea platii, clientul va primi pe mail confirmarea achizitiei serviciului sub forma de voucher, bilet sau notificare. Mail-ul va fi prezentat Furnizorului la momentul cand Clientul va participa la eveniment/curs.

 

Politica de anulare si politica de retur

Furnizorul are urmatoarea Politica de anulare pentru serviciile achizitionate de utilizatori sub forma de pachete de cursuri sau evenimente. Beneficiarul poate opta pentru anularea unei achizitii de tip servicii prin formularea unei cereri de anulare in termen de 30 de zile de la data achizitionarii serviciilor. Cererea de anulare se face prin email la adresa contact@step-up.ro, prin care se poate solicita returul banilor pentru serviciile platite si nelivrate. 

In vederea returnarii banilor, se vor solicita de catre Furnizor datele necesare in acest scop (cont IBAN, banca, cod swift, titular cont, alte informatii). In cazul in care Beneficiarul nu furnizeaza datele solicitate, Furnizorul se va gasi in imposibilitatea de a returna banii.Termenul de raspuns al Furnizorului la cererea de anulare este de 5 zile de la trimiterea cererii de catre Beneficiar pe adresa de email contact@step-up.ro.

Raspunsul Furnizorului va include: acceptarea sau refuzarea returului, suma acceptata, motivul refuzarii returului daca e cazul, solicitarea datelor Beneficiarului pentru virarea sumei acceptate pentru retur (cont IBAN, banca, titular cont).

Termenul de returnare a valorii acceptate pentru retur este de 10 zile lucratoare de la data raspunsului Furnizorului sau de la data primirii datelor beneficiarului pentru virarea sumei acceptate pentru retur (se considera termenul maxim conform celor doua date).