preschool education

Gradinita Step Up

Education With Care

Gradinita cu predare bilingva, engleza-romana, programa variata si joaca zilnica in aer liber

Gradinita Step Up Ploiesti ofera servicii educationale pentru prescolari cu varstele cuprinse intre 2 si 6 ani. Suntem situati in zona centrala a Ploiestiului, mai exact pe strada Plaiesilor, nr. 23.  

Gradinita Step Up Ploiesti ofera ambele variante de program, scurt sau prelungit. Se poate migra de la un tip de program la altul in functie de preferintele parintilor.  

Functionam ca centru educational si urmam curicula nationala de stat cu predare bilingva romana-engleza adaugand in programa noastra cateva activitati educationale menite sa ii dezvolte pe ce mici din toate punctele de vedere.

Oferta
Educationala

Limba Engleza (modulul Helen Doron English)

  • Zilnic una din activitati este facuta in limba engleza
  • Saptamanal ora de limba engleza Helen Doron English cu materia aferenta cursului Fun With Flupe – Grupa Mica si Mijlocie, More Fun With Flupe – Grupa Mare

Dans

  • Bilunar lectii de dans cu Teacher Paula de la Pavo Dance Studio. Copiii invata coregrafia anumitor dansuri, coregrafie pe care o punem in practica la cel putin un eveniment public (concurs de dans)

Arta Teatrala

  • Bilunar lectii de arta teatrala cu instructor de teatru care ii ajuta pe cei mici sa isi exerseze dictia, vorbitul in public, exprimarea non-verbala.

STEM

  • In fiecare saptmana, avem o activitatile educationala STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Copiii au ocazia sa inteleaga lumea in care traim, fenomene fizice, experimente, concepte teoretice puse inn practica pe intelesul lor.

Ateliere de cooking, gradinarit, creatie

  • Cel putin o data pe luna coordonam ateliere de gatit, creatie sau cooking.

Costuri

2023-2024

Program Scurt

08:00 - 13:00

RON1450/luna
Limba Engleza
Dans
STEM
Teatru
Germana
Mese
Taxa Materiale Scolare - 1000 lei

Program Prelungit

08:00 - 17:00

RON1950/luna
Limba Engleza
Dans
STEM
Teatru
Germana
Mese
Taxa Materiale Scolare - 1000 lei

Mese

Catering

RON25/zi
Mic Dejun
Gustare Fructe
Pranz
Gustare de dupa amiaza